taller Palau Solità i Plegamans

Taller multimarca a Palau Solità i Plegamans

El nostre taller a Palau Solità i Plegamans està especialitzat en reparacions de xapa i pintura

Benvingut a la pàgina web de Autoarenas, el seu taller multimarca a Palau Solità i Plegamans. Fa més de 10 anys que cuidem del seu vehicle i ens fem càrrec de les seves reparacions de mecànica, electricitat, xapa i pintura; per a això tenim unes instal•lacions de més de 400 m² equipades amb les últimes tecnologies i les millors eines per proporcionar la màxima qualitat per totes les reparacions.

A Autoarenas tenim, a més a més, un equip de treball multidisciplinari, amb àmplia experiència a cadascuna de les àrees d'activitat del taller. Si ha notat que el seu cotxe fa un soroll estrany en arrencar, necessita que mans expertes es facin càrrec del manteniment de la seva furgoneta o vol sol•licitar ajuda per una avaria en el seu ciclomotor, el nostre taller multimarca a Palau Solità i Plegamans està a la seva disposició.

tallers multimarca a Palau Solità i Plegamans

Taller especialitzat en reparacions de xapa i pintura

Estem especialitzats en reparacions de xapa i pintura en vehicles i furgonetes multimarca. Això vol dir que no treballem en exclusiva amb un fabricant de vehicles, sinó que pel nostre taller passen cotxes de totes les cases comercials. Els equips i sistemes que disposem ens permeten oferir el millor servei a cadascun d'ells, complint sempre amb les expectatives dels nostres clients. A més a més, som taller col•laborador i de confiança de diverses companyies asseguradores, la qual cosa ens posiciona com un taller compromès amb totes i cadascuna de les persones que vénen a nosaltres.

tallers multimarca Palau Solità i Plegamans

SERVEIS DEL NOSTRE TALLER:

Mecànica
Xapa
Pintura

Si desitja sol•licitar pressupost previ per una avaria, consultar un dubte amb un mecànic o conèixer els preus d'uns recanvis pel seu cotxe, posi's en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol dels mitjans que hem publicat en aquesta pàgina web. També pot venir a veure'ns fins a la nostra seu, situada al carrer Indústria, s/n de Palau Solità i Plegamans.

AUTOARENAS

  Calle Industria, S/N – Nave 9,
Palau Solità i Plegamans, 08184, (Barcelona)

  93 864 04 04

  617 611 259