taller Palau Solità i Plegamans

Taller mecànic a Palau Solità i Plegamans

Al nostre taller mecànic a Palau Solità i Plegamans fem reparacions de mecànica ràpida i electricitat

tallers mecànics a Palau Solità i PlegamansNota que el seu vehicle no funciona correctament des de fa uns dies? Té cita amb la ITV pròximament i vol assegurar-se que tot està correcte? Necessita canviar els pneumàtics del seu cotxe i no sap on anar? A Autoarenas trobarà la resposta a totes aquestes preguntes, així que no esperi més i vingui a veure'ns, estem al carrer Indústria, s/n, a la localitat barcelonina de Palau Solità i Plegamans.

Al nostre taller mecànic treballem amb totes les marques de vehicles, per la qual cosa pot venir a veure'ns sense problema, l´ajudarem en tot el que puguem. Les àmplies instal•lacions que tenim, la mà d'obra seriosa i professional i la rapidesa per l'avaluació dels vehicles són tres de les característiques que millor ens identifiquen i més valoren els nostres clients de nosaltres.

Volem ser el seu taller de confiança. Som seriosos i professionals

La nostra forma de treballar és senzilla i àgil i mai farem gens sense haver-ho consultat primer amb vostè. Nosaltres l´assessorem i l´aconsellem la millor solució, però sempre està a les seves mans la decisió final de realitzar la reparació o no. A més a més, a Autoarenas l´oferim una sèrie d'avantatges addicionals que es resumeixen en el següent:

  • Recollim i lliurem el vehicle al seu domicili si ens ho sol•licita
  • Tenim vehicle de substitució. Aquest servei és exclusivament amb cita prèvia
  • Realitzem i lliurem pressupostos tancats, que no s'incrementen posteriorment
  • L´aconsellem i facilitem informació sense cap tipus de compromís per la seva banda

 

AUTOARENAS

  Calle Industria, S/N – Nave 9,
Palau Solità i Plegamans, 08184, (Barcelona)

  93 864 04 04

  617 611 259