taller Palau Solità i Plegamans

Taller de xapa a Palau Solità i Plegamans

Al nostre taller de xapa a Palau Solità i Plegamans fem reparacions de sinistres

tallers de xapa a Palau Solità i PlegamansA Autoarenas estem especialitzats en la realització de reparacions de xapa a Palau Solità i Plegamans. Oferim aquest servei a turismes i furgonetes de totes les cases comercials i models. Per poder beneficiar-se de tots els avantatges que l´oferim al nostre taller de xapa tan sols ha de venir a veure'ns i explicar-nos les necessitats que té; a partir d'aquest moment l´oferirem una assistència personalitzada i elaborarem un pressupost fet a la seva mida. No existeixen dos cotxes iguals, de la mateixa manera que no hi ha dos problemes idèntics, per aquesta raó és fonamental tractar a cada client de forma individual.

Si desitja sol•licitar un pressupost l'hi lliurarem sense compromís. Pot sol•licitar-ho mitjançant diverses formes:

  • Directament a les nostres instal•lacions. Un dels nostres mecànics l´atendrà personalment i prendrà nota de les seves peticions.
  • De forma virtual. Ens pot enviar un correu electrònic a info@autoarenas.com explicant-nos el problema que té el seu cotxe. D'aquesta forma pot, fins i tot, adjuntar fotografies. Avaluarem el seu cas i l´enviarem el pressupost a l'adreça indicada en un termini aproximat de 48 hores.
  • Porta a porta. Si ens ho sol•licita, un dels nostres tècnics es pot desplaçar fins a l'adreça que ens indiqui i li donarem el pressupost al moment.

Arreglem qualsevol tipus de sinistre. Consulti'ns sense compromís

Rallons, sinistres, cops... són molts els treballs que realitzem al nostre taller de xapa a Palau Solità i Plegamans. Anys d'experiència ens avalen com un taller seriós, efectiu i proper. Si vol mantenir el seu vehicle ben cuidat vingui a Autoarenas. L´esperem.

AUTOARENAS

  Calle Industria, S/N – Nave 9,
Palau Solità i Plegamans, 08184, (Barcelona)

  93 864 04 04

  617 611 259