taller Palau Solità i Plegamans

Taller de pintura a Palau Solità i Plegamans

Al nostre taller de pintura a Palau Solità i Plegamans fem reparacions de sinistres

tallers de pintura a Palau Solità i PlegamansAutoarenastenim els equips, els sistemes i les màquines necessàries per oferir un correcte servei de pintura de cotxes a Palau Solità i Plegamans. Ens encarreguem de la pintura i assecat del teu vehicle de manera professional i eficient.

Són moltes les raons per les quals pot portar el seu vehicle fins al nostre taller de pintura a Palau Solità i Plegamans: un fort impacte a la carrosseria, un raió profund, un canvi de color, pintura deteriorada per les condicions climatològiques, etc. Sigui quin sigui el seu cas, a Autoarenas disposem dels sistemes específics per complir amb les seves expectatives.

Disposem d'un vehicle de substitució durant les reparacions

Truqui'ns per telèfon o vingui a veure'ns fins a les nostres instal•lacions i li donarem un pressupost personalitzat. A més a més, durant la reparació l´oferim la possibilitat d'utilitzar el nostre vehicle de substitució, per a això és necessari que ho sol•liciti i faci una reserva específica. D'altra banda, també podem recollir i lliurar el cotxe al seu domicili o l´adreça de la seva empresa.

Les nostres cabines de pintura estan adaptades per a qualsevol vehicle, de totes les marques. A més a més, els productes que utilitzen són de la màxima qualitat, garantint així els millors resultats.

 

AUTOARENAS

  Calle Industria, S/N – Nave 9,
Palau Solità i Plegamans, 08184, (Barcelona)

  93 864 04 04

  617 611 259